logo-praktikos

Nazomer

De vakanties lopen ten einde, we gaan weer aan het werk. En dus is het ook tijd om je jaarlijkse scholing te regelen. Bij ons kan je als mentor, curator en bewindvoerder terecht voor een gedifferentieerd, op maat gemaakt, trainingsaanbod. En we zien je graag op ons seminar Anno 2023 op 24 november, meer info hieronder!

En vergeet ondertussen niet om ook te genieten van de nazomer!

Seminar Anno 2023

Ontmoeten, uitwisselen en ervaren

Ons jaarlijkse seminar voor beschermingsbewindvoerders is een interactieve dag waarin je geprikkeld en geraakt zult worden!

We ontmoeten je graag in Zwolle op 24 november.
En hou onze LinkedIn in de gaten want we gaan de komende periode allerlei voorproefjes posten over het programma.

24 november 2023
Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle

Ons aanbod

In het najaar 2023 staan er een groot aantal inspirerende trainingen op de planning voor bewindvoerders, mentoren en curatoren. Deze zijn gericht op het verbeteren en ontwikkelen van je vaardigheden en het verbreden en verdiepen van jouw vakkennis.

Problematische schulden

Wil jij alles weten over schulden?
In de tweedaagse training Problematische schulden worden de nieuwste ontwikkelingen besproken en komen alle aspecten met betrekking tot schuldhulpverlening aan bod die voor beschermingsbewindvoeders van belang zijn. Naast uitvoering van de schuldhulpverlening, komen in deze training de aspecten aan de orde die hiermee verband houden, zoals verschillende soorten inkomsten en inkomensondersteunende voorzieningen.


Omgaan met lastig gedrag en agressie

Heb je in je werk te maken met agressie en lastig gedrag en ben je op zoek naar de sleutel tot emotionele balans en effectieve conflictoplossing?
Ontdek de kracht van onze agressietraining, speciaal ontworpen om jou te helpen jouw confrontatie met agressie en lastig gedrag om te zetten in constructieve interacties.

Praktikos

Viaductstraat 3-20
9725 BG Groningen
KvK: 04057736

tel: 050 - 211 00 53
info@praktikos.nl