NBBI-leden ontvangen altijd 10% korting
Over Praktikos

Ervaringsgerichte opleidingen, trainingen en coaching op maat

Bij Praktikos kun je trainingen en opleidingen volgen die jouw professionele kennis en vaardigheden vergroten. Wij bieden scholing aan individuen en teams die werken in het sociaal domein, de financiële hulp- en dienstverlening en in de hulpverlening en zorg. Wil jij je vakinhoudelijke kennis vergroten? Volg dan een opleiding die aansluit bij jouw kennisbehoefte. Heb je te maken met lastig gedrag? Leer dan hoe jij ingewikkelde situaties op een begripvolle manier kunt sturen.

Niets menselijks is mij vreemd; ik heb oprechte interesse in wat mensen heeft gevormd, wat hen beweegt en waar het schuurt.

Permanente Educatie, Incompany trajecten en meer

Je kunt bij ons terecht voor geaccrediteerde vakopleidingen, bijscholing en permanente educatie, teambuilding trainingen, agressietrainingen, trainingen voor het leren omgaan met manipulatief gedrag, ondersteuning en intervisie. Dat kan individueel, maar we organiseren ook incompany trainingen voor teams en organisaties. Bekijk hier de mogelijkheden voor teams en organisaties. 

Wij helpen jou je doelen te bereiken. Samen kijken we kritisch naar realistische kansen en mogelijkheden. Dat doen we praktijkgericht en op maat. Met onze praktijkgerichte opleidingen en actuele kennis dragen we niet alleen graag bij aan jouw ontwikkeling als professional, maar ook aan een inclusieve samenleving waar armoede en schuldenproblematiek op een adequate manier worden aangepakt.