NBBI-leden ontvangen altijd 10% korting (geldt niet bij gebruik van een STAP-budget).
Training

Communicatie met ouders

Als professionele mentor heb je te maken met de familie van je cliënt. Je wilt de onderlinge communicatie, afstemming en betrokkenheid soepel laten verlopen. Daarom heb je in het verleden de training Driehoekskunde gevolgd. Driehoekskunde geeft je handvatten om de samenwerking met familie zo positief mogelijk te laten verlopen.  Driehoekskunde is een visie die zich richt op het verbeteren van de samenwerking in de driehoek cliënt – familie/netwerk – professional.

We horen dat deze communicatie vaak moeilijk verloopt en veel vraagt van de professionele mentor. Er is dus behoefte aan meer handvatten voor het “hóé” van de communicatie in de Driehoek. 

Heb je Driehoekskunde gedaan en ben je toe aan een verdiepende training op het gebied van communiceren met ouders en familie van je cliënten? Dan is dit je kans!

We zoomen in deze training vooral in op het “hóé” van lastige communicatie met ouders en familie, waarin (vanuit de Driehoekskunde) steeds rekening gehouden wordt met de positie van de ouders èn de professionele mentor.

De hoofdthema’s van deze training zijn:

  • Conflicthantering
  • Feedback geven
  • Positionering
  • Grenzen aangeven
  • Commitment verhogen
Schrijf je in voor

Communicatie met ouders

1-daagse training

 met Berber Vonk

de Eenhoorn – Amersfoort

maximaal 15 deelnemers
€422

Excl. 21% BTW

Programma

donderdag 6 april 2023 13:00 tot 16:00

Nog 13 plaatsen

1-daagse training

 met Berber Vonk

de Eenhoorn – Amersfoort

maximaal 18 deelnemers
€422

Excl. 21% BTW

Programma

vrijdag 17 november 2023 13:00 tot 16:00

Nog 14 plaatsen