NBBI-leden ontvangen altijd 10% korting
Training

Driehoekskunde

Als professionele mentor , bewindvoerder, curator of begeleider heb je te maken met de familie van je cliënt. Je wilt de onderlinge communicatie, afstemming en betrokkenheid soepel laten verlopen. Driehoekskunde geeft je handvatten om de samenwerking met familie zo positief mogelijk te laten verlopen. De driehoekskunde is een visie die zich richt op het verbeteren van de samenwerking in de driehoek cliënt – familie/netwerk – professional.

De driehoek kennen we allemaal omdat het onze allereerste ervaring als mens is. De meeste mensen hebben immers een moeder en een vader. In deze oerdriehoek doen professionals vanaf het prille begin hun intrede: dokters, verloskundigen en later juffen en meesters. Veel later wéér dokters en bejaardenverzorgsters en helemaal aan het eind uitvaartbegeleiders. Wanneer deze professionals aanschuiven in het leven van de cliënt en zijn of haar familie zijn zij verantwoordelijk om te werken aan een goede driehoeksverhouding. Ze zijn er dus niet alleen voor de cliënt. Bij de cliënt hoort altijd een netwerk.

We werken in deze module aan:

  • Driehoekskunde: de theorie
  • Loyaliteit als uitdaging
  • De persoonlijk begeleider en de kerndriehoek
  • Jouw positie als professional

De handvatten die worden aangereikt zijn toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Naast theorie is er veel tijd en ruimte voor het inbrengen van eigen casuïstiek zodat je met nieuwe vaardigheden deze dag kunt afsluiten.

Schrijf je in voor

Driehoekskunde

1-daagse training

 met Sjoerd Egberts

De Eenhoorn – Amersfoort

maximaal 15 deelnemers
€425

Excl. 21% BTW

Programma

woensdag 6 november 2024 09:30 tot 16:30

Nog 13 plaatsen