NBBI-leden ontvangen altijd 10% korting
Training

Werken naar Financiële Zelfredzaamheid

Op 7 december 2023, publiceerde het Landelijk Overleg Vakinhoud Toezicht (LOVT)een cruciale aanbeveling. Het enige onderwerp? Financiële zelfredzaamheid. Dit is niet zomaar een signaal; het is een heldere boodschap dat bewindvoerders niet langer kunnen wegkijken van het streven naar financiële onafhankelijkheid. 

Maar wat betekent dit eigenlijk? Wat zijn de verantwoordelijkheden van een bewindvoerder in dit opzicht? Welke stappen moeten worden genomen? En misschien nog belangrijker: hoe ga je hiermee om?

In onze trainingsessie ‘Op weg naar financiële zelfredzaamheid’ duiken we samen in deze vragen, met als doel niet alleen inzicht te verschaffen, maar ook concrete antwoorden en richting te bieden in dit groeiende domein. Jouw input is waardevol, en we moedigen interactie en kennisdeling aan.

Heb je nu al vragen of casussen die je wilt bespreken? Aarzel niet om ze vooraf te mailen. Op de dag van de training kunnen we er direct mee aan de slag.

Anita Greven werkt zelf sinds 2013 als bewindvoerder en heeft met haar achtergrond als gedragswetenschapper passie voor het analyseren van gedrag (signalen herkennen) en het mensen spiegelen en coachen die onder bewind staan.

Schrijf je in voor

Werken naar Financiële Zelfredzaamheid

1-daagse training

 met Anita Greven

De Eenhoorn – Amersfoort

maximaal 15 deelnemers
€425

Excl. 21% BTW

Programma

maandag 25 november 2024 09:30 tot 16:30

Nog maar 5 plaatsen